Referenser

Nedan följer några referenser från människor som blivit behandlade av Asha:

Peter 2014

 

Problems: tinnitus med dålig hörse, piper hela tiden. Problem med ryggen, men tränar varje dag. Magproblem, ibs – tror att det är borta. Hade problem 5 år sedan. Syn, läsglasögon, Fot – vårta eller förhårdnad torr hud. Skalle – aktinisk keratos. Flintskallig. I was helped by ayurveda treatment and now my problems are gone.

 

Sahar, 2014

 

I had problems with my swollen feet expecially in my left leg. Also problems with dry and pigmentation in the skin especially in my right side of my body. I lost lots of hair, even my eyebrown and eyelashes falls out. Also problem with acne in my skin. The only medicine I took was hair volume (vitamine and minerals for the hair). I also helsp with my digesitve system. After ayurveda treament with Asha I’m cured.

 

 

Oslo, Norge 2014

 

Haft magproblem och mentala problem i 20 år och känner deffinitivt en förbättring mentalt, hopas att magen skall ge med sig också eftervart =). Tycker Ayruveda är väldigt spånnande och att lyssna på hur det fungerar och få behandlingar är otroligt intressant!

Ser deffinitivt en förbättring på min kropp, både slankare och mer välformad, helt otroligt glad över detta, känner mig jättevacker!

 

Även om behandlingarna är smärtsamma så är dom väl värt det, och jag tycker Asha är en varm, omtänksam och underbar person! Tack för allt, Kram Sara.

 

Göteborg 2013

 

Jag har haft problem med värk i nacke och axlar i över 20 år. Detta har begränsat mitt liv jättemycket, jag har inte ens klarat av att springa 5 steg för att hinna ifatt bussen, utan att få värk i flera dagar. Jag har testat många olika behandlingar. Behandlingarna har haft dåligt resultat och dessutom gett mig besvärlig värk i minst 3 dagar efter varje behandlingstillfälle. Ashas ayurveda-behandlingar har varit helt annorlunda. Behandlingarna har gett fantastiska resultat, helt utan biverkningar! Hon behandlar hela kroppen. Min kropp är som nystädad, och jag är i jättebra form. Nu har jag börjat jogga! Min mage fungerar perfekt för första gången i mitt liv, min hy är len som en barnrumpa och jag har gått ner i vikt på köpet. Min astma och allergi känns mycket bättre, och jag behöver inga mediciner nu. Asha har en unik kompetens, och jag hoppas att hennes dröm om ett ayurvediskt center snart går i uppfyllelse. Jag rekommenderar henne varmt till alla! Själv kommer jag att vända mig till henne så fort min kropp kommer i obalans igen. Hoppas att hon alltid kommer att finnas nära. Det har varit en upplevelse för livet! /Susanne

 

 

Göteborg 2012

 

Asha har hjälpt mig att minska magsyran och komma i balans. Hennes massage är jättebra och löser upp gamla spänningar och känslor som satt sig i kroppen. Dessutom har hon lärt mig små vardagliga ting som hjälper mig komma i balans.

 

//Anna.

 

Helsninki, Finland 2012

 

Asha hjälpte mig att komma till rätta med mina problem med höfterna. Nu mår jag mycket bättre, men jag fortsätter med behandlingarna.

 

Kari Jakobsson,

 

Göteborg 2012

 

Jag har haft problem med psoriasis i 25 år. Efter Ashas ayurveda-behandling har jag fått hjälp. Nu mår jag bra och har inte längre problem med min kropp.

 

Karin Johansson,

 

Jag kontaktade Ahsa för reumatism och magproblem. Jag fick ayurveda-behnadling, kostråd och ändrad livsstil. Jag använder ayurveda-medicin och yoga. Nu mår jag mycket bättre och endast lite kvarstår. Jag har full tillit till ayurveda och jag kan varmt rekomendera den till alla. Den är vekligen en fantastisk behandling.

 

Anna Ohlsson,

 

Efter Ashas ayurveda-behandling blev jag av med mina magproblem. Därefter hjälpte hon min dotter med att komma tillrätta med hennes eksem, och min make fick hjälp med sina magproblem och värkande rygg. Jag är väldigt tacksam för Ashas hjälp och hon har nu också hjälpt min vän.

 

Agneta

 

Norge 2012

 

Jag kommer från Norge och hade sömnsåvrigheter, migrän, magproblem och reumatism. Hela min familj hade hälsoproblem och vi har alla blivit hjälpta av ayurveda.

 

Stig-Bert, Jag kommer från Finland. Jag hade många hälsoproblem. Även min dotter hade många problem. Efter Dr Asha Devis behandlingar mår hela vår familj bra. Efter denna underbara ayurveda-behandling.

 

Johna, Finland 2011

 

Göteborg 2010

 

Med Ayur-Veda har jag fått hjälp att lösa ett flertal problem som den traditionella västerländska sjukvården inte kunnat hjälpa mig med.

Jag har under flera års tid haft problem med magen i form av förstoppning, detta löstes med medicinering under en period samt några enkla kostråd och nu fungerar magen perfekt. Jag har haft mycket problem med nacken på grund av mitt jobb. Detta är nästan helt borta nu efter att jag

har gått på terapi hos Asha Devi. Även min Psoriasis är borta efter att jag använde en hudcreme tillverkad av Asha Devi i tre dagar! Detta har jag tidigare behandlat med cortison och då aldrig lyckats hålla utslagen borta. Ayur-Veda är en beprövad och naturlig läkekonst, och jag kan

varmt rekommendera den till alla som har problem.

/Marcus

Göteborg juli 2006

Till den det berör,

Jag har varit patient hos Asha Devi för min rygg och för att få hjälp med att bli gravid. Jag genomförde en kostomläggning enligt Ashas instruktioner, fick ayurvedisk massage en gång i veckan och åt ett ayurvediskt kosttillskott, Hempushpa, i tre månader. Eftersom hon har en mångårig utbildning och är diplomerad ayurvedisk läkare och dessutom har drivit en läkarmottagning i New Delhi i mer än 15 år, valde jag att helt lita på hennes medicinska omdöme.

 

Är nu gravid i 17:e veckan med ett så här långt friskt barn och min rygg är mycket bättre.

 

Som ni säkert förstår så är jag oerhört tacksam över den hjälp och behandling jag har fått utav Asha och önskar henne all lycka. Jag hoppas att hon kommer få möjlighet att stanna i Sverige och förverkliga sina drömmar om ett ayurvediskt center.

 

Med vänliga hälsningar

 

C. E.

Göteborg

 

 

Göteborg 01-07-2010

 

Jag har under 10 års tid behandlats för högt blodtryck, haft sömnproblem, nedstämdhet,

förhöjda blodfetter och besvär med bensvullnad vid längre resor. Efter att jag mött

Asha Devi och fått ayurvedisk behandling är jag helt återställd. Behöver inte längre

blodtrycksmedicin eller antidepressiv medicinering. Bensvullnaden är borta, sömnen

är normal och vaknar inte heller längre nattetid för att kasta vatten. Jag fick veta att jag

hade Vataobalans och jag är nu botad. Stort TACK.

 

E.M.A

 

 

Göteborg 04-10-2008

 

Till

 

Asha Devi

 

Sommaren 2004 uppsökte jag Asha Devi första gången p.g.a. värk i min högra axel, som medförde att jag inte kunde sova på min högra sida, min sovsida. Besvären hade pågått i ett halvår. Efter två behandlingar med ayurvedisk massage blev jag helt besvärsfri. Asha har också tagit bort en senil vårta, som efter behandling skrumpnade ihop på en dag utan obehag eller ärrbildning och sedan inte återkommit. Ett nyckelben som putade ut p.g.a. subluxation har kommit i rätt läge. Tjocka, missprydande tånaglar, där nagelsvamp kunde misstänkas har genom Ashas råd och behandling blivit helt normala.

 

M. A.

 

 

Alingsås 2007-07-31

 

Bästa Asha!

 

5:e besöket hos Dig. 23 maj 2007

Känseln i framfoten har kommit tillbaka. Bakers cystor i knävecken har blivit mindre och mjukare. Naglarna har blivit starkare och går inte av och skivar sig inte mera. Psorearisutslagen har blivit mindre. Palmoplantar pustulos i händerna och under fötter förekommer mera sällan. Min Psoreasis Artrit Reumatism har blivit bättre.

11/06/2007

 

Efter 2 veckors semester, traditionell massage 3 gånger och lermassage 1 gång, känns det som jag behöver Asha. Jag har fått tillbaka värk i nacken och känner mig stel i kroppen. Palmoplantar pustulos i händer och fötter har kommit tillbaka.

29/07/2007

 

Efter ytterligare några behandlingar och lite nyttiga örter, känns det mycket bättre, jag känner inte av min reumatism, känseln i fötterna är tillbaka. Jag har fått lära mig många rörelser som jag har mycket nytta av. Praktiserar lite yoga, det känns rogivande och behagligt. Jag har fått lära min man lite yoga och han är också nöjd. Jag har gått ner 5 kilo och det är superbra. B>akers cystor blir mindre och mindre, det är underbart att slippa de tjocka ”bullarna” i knävecken. Det är skönt att promenera (förut var det något jag gjorde för att ag tyckte att jag var tvungen). Jag äter endast kött en dag i veckan och jag försöker dricka massor med vatten varje dag.

 

Bästa hälsningar

 

I.

 

 

 

Jag har gått på klassisk ayurvedamassage hos Asha Devi. Jag betraktar mig själv som frisk och tar inga mediciner, men vid min ålder (70 år) måste jag erkänna vissa skavanker i kroppen såsom trötthet i ryggen ibland, spänning i axlarna, viss stelhet i ben och knän. Ayurvedamassagen har hjälpt mig mycket när det gäller energi, större mjukhet i kroppen och allmänt välbefinnande. Jag kan varmt rekommendera Asha Devis terapi.

 

I. L

 

 

 

Hej!

 

Y. S. heter jag och är doktorand i design. För femton veckor sedan råkade jag ut för en utmattningsdepression och fick symtom som: Stark ångest, sov oroligt, svaga hungerskänslor, gas i magen, mycket infektionskänslig, svag, spänd och stel i kroppen, mycket kalla händer och fötter, ont i käkarna och trögt att andas.

Detta är ett mycket obehagligt tillstånd att vara i och jag har varit mycket tacksam över att i detta läge fått möjligheten till Asha Devis behandling bestående av massage, kostförslag, örter, oljor och yoga. Under en sexveckorsperiod har jag fått 3 eller 4 behandlingar i veckan.

 

Efter dessa behandlingar har jag blivit mycket starkare och stabilare i kroppen. Mentalt upplever jag mig mycket tryggare och gladare. Dessutom sover jag bättre, har mycket mindre ångest, är inte alls infektionskänslig på samma sätt.

Asha har arbetat igenom hela kroppen grundligt och avlägsnat många blockeringar, som jag inte visste om att jag hade, och på så sätt har cirkulationen blivit mycket bättre. Jag är mycket mer avslappnad och händer och fötter har successivt blivit varmare.. Hungerskänslor har infunnit sig och magen känns stabilare.

Nu har jag en mycket bättre grund att utgå ifrån då jag ska sätta igång med yogan för att stärka andningen. Jag känner mig hoppfull att snart bli helt återställd med de verktyg Asha gett mig, massage med sten och yogan, att själv kunna arbeta vidare. Jag kan verkligen rekommendera Ashas behandling och också hennes soliga posivtiva utstrålning som hjälper till.

Allt gott till alla.

 

Kram Y.

 

 

October 2008

 

I decided in 2006 to do for the first time, ayurvedic massage because I saw a magazine on the French TV, which explained how helpful and natural the ayurvedic medicine is….. and I was lucky to meet Asha Devy because one year later, I have been to a ”traditional” doctor because I had pain in my stomach, as well as a real problem to walk: impossible to put my foot on the floor! The diagnosis of the doctor was clear: I had hernia and I needed an operation. Her diagnostic was also: Wait and if the pain is still here, come back and we will arrange everything for the surgery! 3 weeks later, it was always still painfull, and I made an appointment with one colleague of the first doctor. he was also affirmative: It is a hernia and you need an operation.

 

Then, I made an appointment at the hospital and there, the doctor explained me that my problem was not a hernia and that I had to go back to se my doctor … … … 5 weeks that I had this pain and a real problem to walk!

 

In the meantime, I decided to go to Asha and I explained her my problem. She confirmed that is was not a hernia and told me, that ”she will fix the problem”! To be honest, I was a bit dubitative but….. after a strong massage of one hour, the pain was less present and I was again able to put my foot on the floor without difficulties! So, I decided to come back and after 3 massages during 2 weeks, my problem was gone and Asha explained me what to do if it was coming again!

 

Since that time, I changed my food, as well as I began to do Yoga. To be honest, I feel quite well now and If any health problem will come again, I am sure to go first to an ayurvedic doctor, in order to solve my problem naturally and without second effects.

 

Gregoire JACOB

French – Living in Göteborg

 

 

Göteborg den 17 juni 2010

 

 

 

2008-09-06

 

Sommaren 2007 ville jag börja min semester med en skön helkroppsmassage, efter en traumatisk händelse på min hudvårdssalong ett par veckor tidigare. Jag har gjort många massagebehandlingar hos många olika massageterapeuter och valde nu en Ayurvedisk massage hos en indisk kvinna. Jag förväntade mig en avkopplande stund för jag känner till Ayurveda och trodde jag visste vad det skulle innebära… Det var innan jag hade träffat Asha Devi!

 

Det blev inte någon speciellt skön behandling. Massagen var extremt djupgående och överraskande effektiv -från topp till tå! På en timmas tid hade jag fått den bästa massagen och den mest värdefulla informationen om mitt hälsotillstånd någonsin!

 

Asha rekommenderade regelbunden massage hos henne för att lösa upp blockeringar lite varstans i kroppen, men främst i mina ben. Runt knäna var jag svullen och hade måbnga röda och blå blodkärl synliga + ett åderbråck i vänster knäveck. Dessa har jag haft i 30 år, men tyvärr inte tagit på allvar. Ingen massör, kiropraktor, naprapat, osteopat eller läkare har sagt till mig att det definitivt är ohälsosamt med sådana symtom och att de kan leda till komplikationer senare i livet. Och trots att jag själv är terapeut, hälsotänkare och alternativmedicinare har jag inte förstått eller trott att det VERKLIGEN går att BOTA dessa kroppens synliga vägvisare på inre obalans och t.o.om. ohälsa! Nu vet jag bättre.

 

Asha utlovade bot om behandlingen sköts som rekommenderat, även om dessa gamla problem kommer ta tid att lösa upp!

 

Jag vill definitivt ta denna chans till healing eftersom jag sett ”min” problematik hos kvinnorna i min släkt. Har sett dem lida svårt på äldre dar av sviter efter cirkulationsrubbningar med hjärt-problem, svullnader och bensår. Jag har trott att jag har har haft det i generna och sett det bredas ut ju äldre jag blir…

 

Jag har nu under två somrar regelbundet gjort massagebehandling hos Asha, ätit örter, druckit ”blomvatten”, använt infrarödvibrator, varm stenmassage och utövat yoga varje dag! Dessutom dricker jag mera vatten, äter mat som passar mig = min dosha och pysslar om min kropp, själens boning som den förtjänar!

 

Ayurvedisk livsfilosofi är en hel vetenskap som vi västerlänningar har mycket att lära av och leva utefter.

 

Allt det ovan beskrivna har gett mig många förbättringar:

– Mer energi och glädje i livet

– Lättare känsla i kroppen

– Mjukare leder och muskler

– Rörligare fötter, tår och fingrar

– Minskade synliga kärl runt knän

– Svullnaden borta runt knäna

– Vänster skuldra mindre smärtsam

– Höger axel mera rörlig (efter trogen

– Eksem har försvunnit

– Inga kramper i ben eller fötter

– Andningen bättre och lättare

– Öppnare och vigare höftleder

– Regekbundna och smidigare toabesök

– Varmare händer = bättre cirkulation

 

En del kvarvarande problematik får vänta tills Asha kommer från Indien våren 2009. Under tiden jobbare jag på hemma så gott jag kan.

 

Jag är så glad och tacksam att jag har funnit Asha Devi och har möjlighet att ge mig själv den bästa friskvårdsförsäkring jag kan tänka mig!

 

Namaste

 

U.-B. E.

Västra Frölunda

 

P.S. Ingen ska p.g.a. ålder eller arv behöva drabbas av allvarliga sjukdomstillstånd, bli stel i muskler och leder, dra på sig övervikt eller åldras i förtid -om vi äter och dricker rätt, yogar och gör Ayurvedabehandlingar från det vi är unga/barn!